Buna ziua. Inainte de casatorie am cumparat un teren si am ridicat o casa la rosu. Dupa ce m-am casatorit am terminat impreuna casa ( finisaje, mobila, utilitati) si ne-am mutat. Avem si 3 copii. Pentru a ne trece pe buletin adresa de domiciliu cum este corect sa procedam? Nu e moral sa o iau in spatiu , sa o imputernicesc nu stiu cat e de bine pentru viitor - acum e totul perfect. Va rog, din punct de vedere legal, cum sa procedez, ce variante am? Multumesc mult.
Este chiar obligatoriu sa schimbati cartea de identitate daca va schimbati domiciliul. Pentru un nou act de identitate pe motiv de schimbare a domiciliului, aveti nevoie de:vechiul buletin, certificat de nastere si cel de casatorie {original si fotocopie}, actul prin care faceti dovada spatiului in care locuiti. Cu toate acestea mergeti la Biroul de Evidenta a persoanelor de la domiciliul dvs.
Adica cum nu e moral sa o luati in spatiu ?
Dvs sunteti proprietar si daca nu vreti sa ii dati o cota din casa, sa fie si dansa proprietar, o luati in spatiu.. adica mergeti cu actele casei unde depuneti actele pt buletin si declarati ca sunteti de acord s-o luati in spatiu.
Daca ati facut si 3 copilasi eu zic ca e moral sa-i donati jumatate din casa ca doar e si munca sotiei. Daca nu, va trebui de fiecare data sa declarati ca o primiti in spatiul de locuit. Oricum in calitate de sotie va mosteneste.
Schimbare ci
Georgiana.F
Ce acte sunt necesare schimbării actului de identitate in cazul in care posed un contract de comodat incheiat intre mine si primărie? Locuinta este una de ... (vezi toată discuția)