avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social din Italia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social din Italia

Buna ziua , sunt minor am 17 ani si primesc un ajutor social din italia , vreau sa va intreb daca un contract de munca in Romania imi afecteaza ajutorul social si prin asta va intreb de contractul de 2 ore daca se poate sau nu.. Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Pensie comunitara Jacki3 Jacki3 sunt nascuta pe 13.10.1960 din data de 01.03.1979 pana in data de 01.09.2004 contract de munca 8 ore pe zi, din care 20 ani avnd grupa 2. din data de ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj din italia haleboghie haleboghie buna ziua situatie mea este urmatoarea : actualmente locuiesc in italia si primesc ajutorul de somaj de doua luni .am intentia de a ma intoarce in romania ... (vezi toată discuția)
Despre pensie marusia76 marusia76 Buna ziua! Am o intrebare va rog. Mama a iesit la pensie anticipata ,apoi in cea de drept dar in toata aceasta perioada a avut contract de munca 4 ore ... (vezi toată discuția)