avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie banci

daca am scos un credit si nu l am platit in totalitate si contractul cu banca a fost facut in 2008 pe 5 ani si a expirat contractul si acum o firma de recuperare vrea sa imi puna sechestru pe nu stiu ce ce drepturi am sau cum pot rez findca o jumatate de credit a fost platit si trebuie sa platesc din nou aproape cat am scos credit ce sfaturi imi dati?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:20, 29 Septembrie 2014
Sunteti debitor, trebuie sa platiti suma respectiva, apoi cu dovada platii iesiti de sub sechestru.
Daca nu aveti bunuri si venituri, nu platiti nimic, mergeti la culcare linistit, codul civil protejeaza populatia saraca.
Cand a fost declarata scadenta anticipata la credit? Si cand ati facut ultima plata? Nu trebuie sa aveti neaparat bunuri, si veniturile se pot executa silit. Spre exemplu salariul...
Nu are venituri. Ce sa ii mai ia? Praful de pe toba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata neplatita spooky_bobo spooky_bobo am cu sotul un credit de 15000 ron de 5 ani nu am avut intarzieri dar sotul a ramas fara servici si nu am platit de 3 luni daca nu platesc 600 lai pana ... (vezi toată discuția)
Executare silita va rog ajutati-ma? mihaelaiasi mihaelaiasi am un contract de credit in valoare 1600 lei din anul 2008 si de atunci platesc in fiecare luna 130 de lei din luna mai nu am mai putu depune pentru ca am avut ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Am doua credite ca persoana fizica: - un credit de nevoi personale de 10.000 euro la o banca ; - un credit imobiliar cu ipoteca rang 1 pe un ... (vezi toată discuția)