avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

suntem 4 frati,parintii au decedat de 4 ani ,nu am facut succesiune,dar acum o sora vrea ca pamantu parintilor o parte sa fie impartit intre frati.o2 surori au dat in judecata fratele pt.ca are mai mult pamant sa/l impartim in mod egal.o sora nu vrea sa se preyinte ea vrea ca partea ei sa/i ramana fratelui.ce se va intampla daca ea nu se prezinta,cum se va solutiona.
dacă unul din moștenitori renunță, atunci masa succesorală se împarte între ceilalți.
... si adaug eu: respectandu-se in continuare aceleasi cote!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea mostenirii typa typa suntem 3 surori,parintii decedati,avem un act de mostenire.Dupa moartea mamei sa facut succesiune iar cele 2 surori au cedat in favoarea mea.Dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Mostenire verginica73 verginica73 in curtea parinteasca a ramas ocumnata deoarece fratele meu a murit si parintii sant morti demult, , cumnata nu are copii si nici acte asa ca avem toti fratii ... (vezi toată discuția)
Pot face un artificiu pentru a mări cotele anumitor moștenitori la dezbaterea succesiunii? Vyktoria Vyktoria Buna seara! Doresc un sfat/idee/varianta de a mari cotele unor anumiti mostenitori la dezbaterea succesiunii.Pe scurt,batranica decedeaza,nu are sot, ... (vezi toată discuția)