avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna

buna ziua am divortat si prin pronutarea divortului sa stabilit domiciliu minorului la domicilul mamaei an germania eu avnd domicilu in italia custodia e comuna fara programarea vacantelor a programuli de vizita eu am dreptul de al lua in vacante sau trebuie acordul mamei multumesc
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 10:13, 27 Septembrie 2014
din moment ce nu aveti o hotarare judecatoreasca care sa stabileasca un program de vizitare a minorilor, va trebuie acordul mamei. in cazul in care nu ajungeti la o intelegere cu mama copiilor, puteti formula o actiune in instanta pentru stabilirea unui program de vizita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizita elkahlout_roxana elkahlout_roxana in urma divortului, am hotarare definitiva si irevocabila prin care fetita mea imi este incredintata. in acest caz se intelege ca exista un program de vizita ... (vezi toată discuția)
Spatiu schengen virgil1b virgil1b Buna seara am si eu o intrebare divort cu custodia comuna dar stabilit domicilu la mama in Germania eu sant in Italia pot sa imi iau copilu in vacanta in ... (vezi toată discuția)