avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovenietă
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovenietă

Fiind persoană cu gradul accentuat (doi) de invaliditate permanent, având autoturism cu adaptările necesare, fiind menționate în certificatul de înmatriculare ( - direcție adaptată. - comenzi adaptate ), am beneficiat de rovinieta gratuită în 01 aprilie 2013 - 30 aprilie 2014. în conformitate cu legea 448 / 2006, art. 28. Pentru a solicita obținerea următoarei roviniete pt. perioada 2014 - 2015, am întârziat cateva zile, pt. depunerea cererii, astfel am primito cu o lună mai târziu.( Hotărârea nr. 268 / 2007 pt. aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a prevederilor Legii 448 / 2006). Astfel, considerând că îndeplinesc condițiile pt. a fi scutit de această taxa, am circulat.. iar acum in septembrie mi-a venit o amendă pt. ca nu am deținut rovenietă valabilă, in una din zilele lunii respective. Ce șanse sânt pt. anularea amenzii ? Reprezentanții de la C.N.A.D.N.R. S.A. vor motiva ca nu am fost in evidența lor pt. luna mai 2014, deși din anul 2013, au avut toate actele mele. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Rezolvatorul , Consilier juridic 12:44, 27 Septembrie 2014
Faceți contestație și aduceți documentele doveditoare. Sunt șanse mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto marianachita marianachita buna ziua am cumparat un autoturism (matiz), an constructie 2002, inmatriculata in romania, am facut cu proprietarul actele, la taxe si impozite am trecut-o ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap, achizitie masina ContSters278981 ContSters278981 Buna seara! Am 26 de ani si sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent,doresc sa fac un credit bancar cu plata dobanzi de catre stat.. am o pensie de ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta mona m mona m buna am fost filmat de o camera de la cndar pt. rovigneta mentionez ca am masina adpata persoanelor cu handicap si am certificat valabil de handicap grav, care ... (vezi toată discuția)