avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Stergere fotografii WOOSMS
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Stergere fotografii WOOSMS

Buna ziua. In urma cu 4 ani mi-am facut cont pe un site de socializare, nu-mi amintesc numele, iar site-ul WooSMS.COM mi-a preluat datele personale si fotografiile si le foloseste in continuare. Incerc de ceva vreme sa-i contactez sa imi stearga fotografiile, dar fara succes. Ma puteti ajuta cu un sfat?
Cel mai recent răspuns: nyico , utilizator 11:26, 13 Iulie 2015
Trimiteți o somație pe adresa de email : cx.fido@gmail.com
Dacă urmare a acestei somatii nu vă scot datele si fotografiile, vă adresați parchetului cu o reclamație improtriva deținătorului site-ului woosms.com .
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Rezolvatorul, Consilier juridic
Buna! Am aceeasi problema. Imi poti spune te rog cum ai rezolvat problema? Le-am trimis email celor d ela woosms si nu am primit nici un raspuns.
Buna ziua, din pacate ma confrunt cu aceeasi problema. Le-am trimis mail pe adresa respectiva, insa nu am primit niciun raspuns.
Mi s-a zis ca trebuie sa depun plangere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Va rog sa imi spuneti, daca ati putea, cum ati rezolvat problema.
Va multumesc.
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sms cu reclame, folosirea datelor personale fara consimtamantul meu Sonnelion Sonnelion Buna ziua. Am primit astazi un SMS legat de niste pisici de vanzare. Am trimis SMS inapoi sa intreb cine este persoana si am primit mesaj automat \"Pentru ... (vezi toată discuția)
Date personale facute publice so2ro so2ro Buna ziua, In urma cu cativa ani m-am inscris pe un forum, unde mi-am incarcat fotografia mea si adresa de email. Aceste date ale mele ( poza si adresa de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum 2 ani de zile am vândut un imobil am achitat ... Sapte seven Sapte seven Buna ziua, acum 2 ani de zile am vândut un imobil am achitat toate facturile și am reziliat contractul cu cei de la Enel. Zilele trecute am primit o factura ... (vezi toată discuția)