avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Magazin online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Magazin online

ce presupune deschiderea unui magazin online? haine aduse din alta tara si vandute in romania online, prin intermediul unui site.
trebuie sa fiu persoana fizica autorizata/ am nevoie de firma sau nici una din cele doua? cum justific provenienta produselor, ca nu o sa am nici o factura/chitanta de la persoana care mi le vinde. adica eu le cumpar ca persoana fizica. eu cum le revand?
Buna ziua,

Pentru a desfasura orice activitate trebuie sa existe o forma de autorizare: fie ca sunteti PFA, societatea comerciala sau orice alta forma de organizare care sa se supuna legislatiei.
Referitor la comertul on line, gasiti mai jos un material foarte util:

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri fara certificat de provenienta Octavian1978 Octavian1978 As dori sa explic situatia pentru a primi un raspuns clar. Am cumparat mai multe loturi de produse de camping la licitatie pe eBay pe cont persoana fizica din ... (vezi toată discuția)
Pfa comert online, caen 4791 Maxdim Maxdim Buna ziua, . Va deranjez cu cateva nelamuriri, in cazul comertului online desfasurat ca PFA cu cod Caen 4791- Comert cu amanuntul prin intermediul ... (vezi toată discuția)