ce presupune deschiderea unui magazin online? haine aduse din alta tara si vandute in romania online, prin intermediul unui site.
trebuie sa fiu persoana fizica autorizata/ am nevoie de firma sau nici una din cele doua? cum justific provenienta produselor, ca nu o sa am nici o factura/chitanta de la persoana care mi le vinde. adica eu le cumpar ca persoana fizica. eu cum le revand?
Pentru a desfasura orice activitate trebuie sa existe o forma de autorizare: fie ca sunteti PFA, societatea comerciala sau orice alta forma de organizare care sa se supuna legislatiei.
Referitor la comertul on line, gasiti mai jos un material foarte util:
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.