avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare bunuri fara certificat de provenienta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare bunuri fara certificat de provenienta

As dori sa explic situatia pentru a primi un raspuns clar.
Am cumparat mai multe loturi de produse de camping la licitatie pe eBay pe cont persoana fizica din afara UE. Bunurile mi-au fost livrate fara sa intre in vama, deci in afara de un print cu cat am platit pe net nu am nici un doucument. In plus cum spuneam au fost luate pe persoana fizica, As dori sa revand o parte din ele prin intermediul magazinului meu on-line autorizat.
Cum pot sa o fac legal si sa emit facturi (folosesc Saga). Doar le introduc in gestiunea societatii chiar daca sunt luate pe persoana fizica???
Singurul act de provenienta este factura pe net achitata cu card personal. Nu s-a facut vama, au fost mai multe loturi in jur de 30$ fiecare dar am avut noroc ca nu au intrat in vama fiind vorba de lucrui marunte.
Multumesc anticipat si astept raspunsul dvs cum se pot vinde legal printr-un SRL ce are ca obiect de activitate comertul pe internet
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
Octavian1978, utilizator

Alte discuții în legătură

Magazin online mariaurell mariaurell ce presupune deschiderea unui magazin online? haine aduse din alta tara si vandute in romania online, prin intermediul unui site. trebuie sa fiu persoana ... (vezi toată discuția)
Vanzare telefoane pe ebay...pot fi acuzat de evaziune? flo1990b flo1990b Sunt persoana fizica si vand telefoane mobile second hand pe eBay in medie de aproximativ 3000 de euro lunar,pana acum nu am avut nicio problema pe eBay,stiu ... (vezi toată discuția)
Vanzarea - cumpararea on line de produse noi/second hand intre persoane fizice 1n$4n3 1n$4n3 Va salut! Expun spre dezbatere situatia neclara pentru mine, in care ma gasesc de foarte multa vreme privind achizitia si vanzarea de produse (in special a ... (vezi toată discuția)