avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurarea medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurarea medicala

Daca am ramas fara nici un fel de venit, dar am si datorii din 2010 la sanatate, nu pot plati cei 50 lei/luna sau nu pot fi coasigurat . Ce solutie am pana reusesc sa sting datoria? Asi plati lunar, dar nu mi se primesc banii, deci adun penalitati pe langa datoria "istorica". Exista vreo solutie pentru mine ? Ce fac daca ma imbolnavesc si trebuie sa ma internez?
Cel mai recent răspuns: tributar , utilizator 21:23, 2 Octombrie 2014
1. Ati fost la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate sa incheiati un contract de asigurare si nu au vrut sa faca aeest lucru?

2. Daca da, care a fost motivul refuzului?

mi-au spus ca pana nu returnez intreaga suma nu pot sa fiu nici coasigurat, nici sa platesc cuantumul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata spitalizarii ContSters143789 ContSters143789 Nu lucrez momentan ca nu am unde.Acum o saptamana am fost internata in spital cu fetita in varsta de 6 ani.La internare m-a pus sa fac o cerere prin care ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum pot beneficia de o asigurare medicala daca nu lucrez si nu pot lucra andreeajisr andreeajisr Buna ziua, La varsta de 31 de ani m-am imbolnavit de cancer tiroidian stadiul 3. Am fost operata si am urmat radioterapia cu iod radioactiv. La momentul ... (vezi toată discuția)
Sanatate loredanaellena loredanaellena buna ziua sunt administrator la propria firma din 15 august 2014 si as dori sa stiu ce ar trebui sa fac pentru a fii asigurata la sanatate si daca pe viitor ... (vezi toată discuția)