avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata spitalizarii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata spitalizarii

Nu lucrez momentan ca nu am unde.Acum o saptamana am fost internata in spital cu fetita in varsta de 6 ani.La internare m-a pus sa fac o cerere prin care solicitam ca doresc sa stau langa copil si sa platesc cheltuielile de spitalizare.
Intrebarea mea este cat voi plati aceste cheltuiele?
Am stat 5 nopti si 5 zile.
Sunt disperata de atunci ,nu am liniste.
Mentionez ca nu am mai platit nici o ssigurare de sanatate de cand am terminat somajul si doar sotum meu lucreaza.
Multumesc pentru raspunsuri?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 12:15, 24 Aprilie 2011
Buna ziua !
Cuantumul taxelor pe care va trebui sa le achitati va va fi adus la cunostinta de unitatea sanitara in care a fost internat copilul ... veti plati pentru perioada respectiva pt care ati semnat actul respectiv , nu si pentru copil ...
Daca sotul dvs. lucreaza atunci mearga la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate sa va treaca coasigurata lui si sa obtina adeverinta de asigurat la sanatate pentru dvs.
Trebuie inscrisa ca este coasigurat si la locul de munca al sotului si sa apara in declaratia 112.
Ultima modificare: Duminică, 24 Aprilie 2011
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii financiare poate fi spitalizata o persoana neasigurata Micavas Micavas In ce conditii financiare poate fi spitalizata o persoana neasigurata casatorita cu un asigurat? Conform administratiei spitalului Municipal Bucuresti, un ... (vezi toată discuția)
Poate avea coasigurat o persoana aflata in somaj ? KANDI KANDI Buna ziua Sotul meu a fost internat de urgenta la spital cu infarct . El a stat in ultimul an in strainatate , deci nu are asigurare de sanatate .Eu momentan ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizare alcida20 alcida20 buna, am o intrebare: luna aceasta trebuie sa nasc; nu lucrez nicaieri. Luna trecuta sotul m-a trecut la el in intretinere. trebuie sa platesc spitalizarea, sa ... (vezi toată discuția)