avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Acuzata pe nedrept
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Acuzata pe nedrept

Buna ziua.
Totul a inceput acum 2luni. Verisoara prietenului meu ma ameninta ca o sa fac puscarie daca se adevereste ca este adevarat. Aceasta ma acuza ca eu ii trimit scrisori sotului si familiei ei, in care as spune ca ar fi avut un trecut rusinos. Tin sa mentionez ca nu ii cunosc trecutul deoarece nu am vorbit niciodata cu prietenul meu despre asa ceva.
Se pare ca acum 2 zile, l-a sunat pe prietenul meu, spunandu-i ca ma calca in picioare daca ma vede,ca a primit iar scrisori sau mesaje pe facebook. Totodata i-a mai spus ca are un prieten avocat si ca eu o sa platesc, pentru ca e sigura ca eu sunt.
Va rog frumos, spuneti-mi si mie cum trebuie sa procedez, deoarece a creat o situatie urata in care a spus tuturor ca eu sunt vinovata, totodata a pus intr-o sitiatie dificila si pe parintii prietenului meu, mentionez ca locuiesc cu prietenul meu si cu parintii acestuia. Va asigur ca nu am legatura cu lucrurile care ma acuza.
Ultima modificare: Duminică, 28 Septembrie 2014
anamaria1992, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ceausescu Liliana - Birou de Mediator , Mediator 23:52, 29 Septembrie 2014
nu o mai lua in seama , ingnora toata povestea si sa vezi ca o sa-i treca . surpriza o sa fie ca nu va mai primi scrisori daca vede ca nu mai discuta nimeni cu ea pe aceasta tema.
in caz ca se va deschide actiune in instanta(desi ,ma mir ca judecatorii o sa-si bata capul cu problema verisoarei) , ai aceleasi drepturi sa o acuzi pentru calomnie .
Da multunesc. Pey ma astept sa faca asta....pt ca ma tot ameninta.
Poate ca ar fi cazul sa verificati pe respectiva platforma de socializare, daca exista un profil similar cu al dvs., si in caz ca da, sa aveti la indemana aceasta explicatie. Cineva a deschis un cont cu numele dvs. astfel ca verisoara prietenului, odata informata, va intelege ca nu sunteti implicata in trimiterea misivelor compromitatoare, pe care ea le-a primit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovezi facebook Radu123x Radu123x Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)
Din tantar armasar developer developer Buna ziua la toti din acest forum, am o problema care se pare ca se agraveaza pe zi ce trece...va explic pe scurt, pentru alte informatii va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor urgent - santaj minora cu poze intime GabrielaTiboldi GabrielaTiboldi Cineva îmi tot trimite mesaje pe Whatsapp în care îmi spune că are poze cu mine dezbrăcată sau în ipostaze indecente si ma amenință că o să le ... (vezi toată discuția)