avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... din tantar armasar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

din tantar armasar

Buna ziua la toti din acest forum, am o problema care se pare ca se agraveaza pe zi ce trece...va explic pe scurt, pentru alte informatii va rog sa ma contactati.
Deci stau cu o fata....problema e ca mama ei intr-un timp nu a vrut sa mai stau cu ea, si a facut tot felul de acuzatii grave asupra mea...presupun ca au fost la nervi....in fine...prietena a fost nevoita sa plece de acasa la vara ei ca sa nu mai planga ca ne despart...problema e ca eu i-am zis de vara ei lu maicasa pana sa ne despartim ca nu as mai vrea sa umble cu ea din cauza ca nu mi place stilul ei, face poze la tot felul de reviste ( aproape dezbracata ), cu masini etc. si i-am zis ca nu as vrea ca ea sa ajunga asa ca ea. toate bune si frumoase, ne-am despartit ca asa au zis ei...apoi dupa un timp maicasa a inteles ca ne iubim si ne-a lasat in pace...DAR ma pomenesc cu varasa ca de ce am facut-o vagaboanda...ca nush ce... au trecut 7-8 zile....si ma pomensc cu telefon de la prietena mea ca i- s-a spart lu varasa parola de la YAHOO, HI5, FACEBOOK, si ca le-a scris prietenilor ca sunt o curva si nush ce....toate aceste acuzatii fiind adresate mie...
In sensul ca eu sunt vinovat de acest lucru...ca ma duce la politie, ca are prieteni la DICOT, ca afla cine ia luat parola, si ca ma urmareste pe mine, sa vada ce fac eu...etc.. ba chiar, acum 5 minute a mai nascocit ceva...ca am vorbit eu cu o persoana ( un baiat care e vecin cu mine ca as vrea eu sa o bat ), vecin intre "" pentru ca eu nu locuiesc aici...locuiesc cu chirie unde sta...deci va da-ti seama ca nu cunosc baietii de pe aici...in fine zice ca eu i-am zis nush ce ca o bat pe aia...
Deci mi se aduc acuzatii pe nedrept, acuzatii grave..parca as fi hacker ca i-am spart parolele...si ca o bat...sunt foarte grave parerea mea...
intrebarea mea la dumneavoastra este urmatoarea....ce e de facut in acest caz, nu mai suport acest lucru...parca am omorat pe cineva, parca traiesc un film...deja nu mai suport..
Astept pareri detaliate....multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 16:12, 5 Septembrie 2011
Buna seara,
Stimate domn. ce incercati dv. sa ne povestiti pe forum este tipic ,,bandelor de cartier'' care se confrunta zilnic cu tot felul de ''scenarii''-daca vreti.
Consider ca e bine sa o lasati pe acea verisoara si pe fosta dv. prietena cu ale lor, iar daca verisoara va va gasi vinovat de cele pe care ni le povestiti, atunci se pune un mare semn de intrebare si vorbim de infractiuni in domeniul informatic....
Pana acum ea nu a adus nici o dovada ca dv.va faceti vinovat de cele ce ni le-ati prezentat...
Acuzatii calomnioase , nu mai sunt incriminate in C.Pen,, iar faptele de acest gen au fos absorbite de alte infractiuni mult mai complexe.
Daca, va simtiti lezat prin atitudinea ''verisoarei'', ori de o alta persoana, e bine sa va adresati organelor de politie, si sa le povestiti cum se petrec lucrurile, ....
speram sa nu ajungeti la fapte de natura penala...e mult mai bine sa tolerezi si sa eviti pe cat posibil astfel de fapte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila problema cu legea hotnogu1 hotnogu1 Am 20 de ani si am spart un cont de facebook la o fata din alt sat aleasa la nimereala si pe contul ei eu i-am zis lu maicasa ca mi-am facut iubit politist din ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca sunt acuzat pe nedrept? Socaci Florin Liviu Socaci Florin Liviu Buna ziua!Sunt Socaci și am pus întrebarea asta pentru că amu intro seara a venit o fata la mine și la un prieten ca daca i-am găsit noi telefonul(eu cu ... (vezi toată discuția)
Acuzata pe nedrept anamaria1992 anamaria1992 Buna ziua. Totul a inceput acum 2luni. Verisoara prietenului meu ma ameninta ca o sa fac puscarie daca se adevereste ca este adevarat. Aceasta ma acuza ca eu ... (vezi toată discuția)