avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... posibila problema cu legea
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

posibila problema cu legea

Am 20 de ani si am spart un cont de facebook la o fata din alt sat aleasa la nimereala si pe contul ei eu i-am zis lu maicasa ca mi-am facut iubit politist din tecuci ca sa vad cum reactioneaza ca na nu am avut minte si aia e si acuma fata a aflat ca eu am fost ca pe contul ei vorbisem cu o prietena de a ei si m-am scapat de i-am zis ca eu am fost si acuma fata care i-am spart contu ma amenintat pe internet ca mi-a facut deja plangere la politie si sunt pur si simplu terminat si ingrozit de gandul asta ca eu nu ma gandeam ca o sa fie asa grav. nu am avut minte, Oare e vre-o sansa sa scap sau sa se treaca cu vederea ca nu sunt o persoana rea si nu vreau sa fac puscarie pentru un amarat de cont de facebook?
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2019
hotnogu1, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:21, 25 Octombrie 2019
Impacati-va cu ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal - urmarire, spargere cont facebook balint19 balint19 buna ziua as avea si eu o intrebare la care astept si un raspun in legatura cu facebooku, fostu meu prieten si-a angajat o televiziune pentru a ... (vezi toată discuția)
Din tantar armasar developer developer Buna ziua la toti din acest forum, am o problema care se pare ca se agraveaza pe zi ce trece...va explic pe scurt, pentru alte informatii va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Acte false (masina) bdan87 bdan87 Buna, in ian. 2014 am cumparat o masina din franta de la un tip din timisoara, contract de vanzare cumparare direct intre mine si francez (tipul care mia ... (vezi toată discuția)