avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ACTE FALSE (MASINA)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

ACTE FALSE (MASINA)

Buna, in ian. 2014 am cumparat o masina din franta de la un tip din timisoara, contract de vanzare cumparare direct intre mine si francez (tipul care mia vanduto era intermediar, si am facutg greseala de a nu cere copie de buletin, am uitat is foarte prost la afaceri, bani sau dat la o firma de intermedieri auto, am martori cand am mers sa testam masina dar nu am martori la bani decat fata de la intermedieri care..nu cred ca mai tine minte ma rog), deci am luato am facut demersurile pt inmatriculare tot dar șa rar prb cu actelele ...erau neconclusive.. buun au trimis actele la politie... 1 an de stres in care sa verificat daca sunt acte false,masina daca e furata de N ori, masina nu a fost raportata ca furata dar azi 06.02.2015 sun sa ma interesez si culmea aflu ca actele sunt false??? cum??? eu ii intrebam cum de nu ati zis acuma 2 luni ca totul e ok dar mai dureaza... bla bla... actele is furate ei dau din umeri si eu tot astept.. ce se poate intampla ca numa la nebunii imi sta mintea, ma stresez de numa multi banii cheltuiti probleme dinastea nu am mai avut niciodata...
Cel mai recent răspuns: bdan87 , utilizator 17:28, 6 Februarie 2015
Formulati actiune in instanta pentru savarsirea infractiunii de inselaciune
Impotriva cui, ca nu am datele lu intermediar,, ( imi puteti spune ce risc? amenzi,puscarie doamne fereste, imi iau masina)
Ultima modificare: Vineri, 6 Februarie 2015
bdan87, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina printr-un intermediar, am nevoie de un sfat bdan87 bdan87 Va salut, in urma cu o saptamana am cumparat o masina SH cu numere franceze printr-un intermediar.Acesta avea la mana un Contract de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină din franța care la rar s-a dovedit a fi furată, iar acum e imobilizată la sediul poliției. ce îmi recomandați, să încep demersurile în franța sau să aștept rezultatul aici? Speedx100 Speedx100 Buna seara, am cumpărat un automobil din Franța luna trecută , in urma încercării de a face RAR-ul a rezultat ca ea este furată, talonul care l-am primit ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat la cumpărarea unei mașini din uk, de fapt era cumpărată în leasing. sunt șanse să-mi recuperez banii? henrimm henrimm Buna seara! De cateva zile ma confrunt cu o mare problema, Mai exact\" Am cumparat de o saptamana o masina adusa de cineva din UK, Am verificat masina la ... (vezi toată discuția)