avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot face daca sunt acuzat pe nedrept?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot face daca sunt acuzat pe nedrept?

Buna ziua!Sunt Socaci și am pus întrebarea asta pentru că amu intro seara a venit o fata la mine și la un prieten ca daca i-am găsit noi telefonul(eu cu prietenul respectiv ne-am dus până la el să își ea niste bani)noi am zis fete respective că noi nu am găsit nici un telefon după 5 minute ne acuză că noi i-am luat telefonul.Dupa 15 minute după ce ne-a acuzat fata ia spus și lui maicasa și lui frateso frateso a venit la noi și avut să ne iair la bataie(când a vrut frateso ne ne bată noi eram pe terasa la un bar eu beiam suc că sunt minor prietenul meu beia o bere)dar a ieșit a cui o fost baru și la alungat de acolo.Dupa încă 10 minute după ce a plecat frateso a venit și maicasa(dar atunci era faza că noi i-am spart telefonul)a venit la mine și ma lovit cu nustiu ce peste cap era ceva mic și negru.Si noama aceia astăzi mainea spus că se duce la poliție și depune plangere.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:19, 10 Iunie 2018
Puteti depune plangere la politie.

Sau se poate deschide proces.civil pentru calomnie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din tantar armasar developer developer Buna ziua la toti din acest forum, am o problema care se pare ca se agraveaza pe zi ce trece...va explic pe scurt, pentru alte informatii va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Nu a sunat la politie,lovire de minori Mash1 Mash1 Salut,acum 2 ore eram cu un prieten si neam dat jos de pe un garaj de 0.5 m inaltime si am pus amandoi piciorul pe bara unei masini care parea abandonata.Nu ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente Andrei101 Andrei101 Buna ziua. Vreau sa spun ca in urma cu 4 zile am fost victima unei infractiuni de lovire si vreau sa va descriu toata scena pt. a intelege si ami explica ce ... (vezi toată discuția)