avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare termica

primaria a cerut documente si documentatii pt reabilitare inca din 2009, care s-au si depus. pana acum nu s-a facut nimic, dar mai mult de atat sunt zvonuri ca unele blocuri n-ar rezista si ca incearca sa reabiliteze blocuri construite prin 1977, fata de cele construite prin 1955. care este forul superior primariei, care poate sa ne spuna daca s-au primit sau nu fonduri? va rugam ,ajutati-ne! trebuie mers la prefectura, la consiliul judetean, unde? multumim
Cel mai recent răspuns: Maria Munteanu , Avocat 13:11, 28 Septembrie 2014
Buna ziua,

Din experienta personala, pentru a afla statusul dosarului de reabilitare, am trimis un mail la Primarie si am primit raspuns (mergeti pe site-ul Primariei de care apartineti si vedeti la date de contact care este adresa celor care se ocupa de aspecte administrative, reabilitari, etc; in plus, pe site-ul Primariei de care apartin exista si un link care trimitea la un tabel unde vedeai numarul dosarului + informatii despre statusul general al proiectului de reabilitare).

Conform legii, Primaria trebuie sa va raspunda la orice sesizare in maxim 30 de zile de la data sesizarii.

succes si zi frumoasa in continuare!
Ultima modificare: Duminică, 28 Septembrie 2014
Maria Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica gepop gepop primaria a cerut prin 2009 dosare pt reabilitare termica. de atunci, au mai cerut ceva documentatie tehnica prin 2013, dar nimic concret. noi suntem interesati ... (vezi toată discuția)
Diferente reabilitare termica blocuri Kyandra Kyandra In ultima vreme, vad ca, cel putin in Bucuresti, multe blocuri au intrat in procesul de reabilitare termica. Cu toate acestea, am observat diferente in modul ... (vezi toată discuția)
Oug 18/2009 suzy08 suzy08 Buna ziua! Este posibil constituirea unei asociatii de proprietari/locatari de catre chiriasii dintr-un bloc proprietate a Primariei, in scopul participarii ... (vezi toată discuția)