avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dispozitie data de primar in temeiul unei hotarari ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dispozitie data de primar in temeiul unei hotarari definitive si irevocabile

dispozitia data de primar poate fi pusa in executare fara incuvintarea instantei si fara executor .mentionez faptul ca PRIMARUL a dispus ca DISPOZITIA SA FIE DUSA LA INDEPLINIRE DE O INSTITUTIE
AFLATA IN SUBORDINEA PRIMARIEI. MULTUMESC ANTICIPAT

Alte discuții în legătură

Cum poate fi pusa in executare o dispozitie a primarului baicugigi baicugigi PENTRU AFI PUSA IN EXECUTARE O DISPOZITIE A PRIMARULUI DATA IN TEMEIUL UNEI HOTARIRI DEFINITIVE SI IREVOCABILE, E NECESARA INCUVINTAREA INSTANTEI PTR PUNEREA ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare nedepusa in termen Florin_Ionut Florin_Ionut Buna ziua! La mijlocul anului 2014, o societate de recuperare creante a obtinut o incuvintare a executarii silite la o instanta dintr-un judet in care nu mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Am urmatoarea intrebare: am o hotarare definitiva, pe care eu am executat-o (eram obligata la plata unor sume) Insa pana ca reclamantii sa ... (vezi toată discuția)