Am urmatoarea intrebare: am o hotarare definitiva, pe care eu am executat-o (eram obligata la plata unor sume) Insa pana ca reclamantii sa primeasca sumele respective, acestia au cerut incuvintarea executarii!!. Pot sa fac o adresa instantei prin care sa dovedesc ca eu am executat hotararea, fara a fi nevoita sa platesc alte cheltuieli? Cum trebuie sa o motivez? are vreo denumire aceasta adresa, trebuie sa specific un articol din cpc?
Multumesc
nu puteti sa faceti nimic in aceasta situatie -procedura incuviintarii executarii silite
faceti o adresa scrisa executorului judecatoresc prin care mentionati faptul ca dvs ati achitat/ sumele la care ati fost obligata prin sentinta /ati pus in executare hotararea de buna voie si inainte ca reclamantii sa recurga la executorul judecatoresc, nu veti fi obligata la cheltuieli de executare
daca a fost pusa in executare sentinta- ati primit o somatie, sau vi s-au poprit conturile,- faceti contestatie la executare la judecatorie cu aceleasi argumente de mai sus , si in drept invocati art 399 si urm
Executare silita
monica_ka
Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva cu un \"formular\" de plangere impotriva unui executor judecatoresc?
Pe 17.09.2010 a obtinut de la tribunal hotararea de ... (vezi toată discuția)