avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CUM POATE FI PUSA IN EXECUTARE O DISPOZITIE A ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CUM POATE FI PUSA IN EXECUTARE O DISPOZITIE A PRIMARULUI

PENTRU AFI PUSA IN EXECUTARE O DISPOZITIE A PRIMARULUI DATA IN TEMEIUL UNEI HOTARIRI DEFINITIVE SI IREVOCABILE, E NECESARA INCUVINTAREA INSTANTEI PTR PUNEREA IN EXECUTARE ? MULTUMESC PTR RASPUNS
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 00:06, 6 August 2014
da si adresati-va unui executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in aplicare sentita civila definitiva vasilica53 vasilica53 Buna ziua.Pe data de 30.09.2011 am depus la primarie(Comisia de aplicare a legii fondului funciar) o cerere pentru punerea in posesie a unui teren castigat in ... (vezi toată discuția)
Ce mai pot face unui primar care refuza sa puna in aplicare o hotarare jud.definitiva si irevocabila marii_48 marii_48 Buna seara! Dragi avocati ,consultanti si voi colegi forumisti va rog dati-mi si mie citeva informatii. Am o hotarare ... (vezi toată discuția)
Sentinta investita cu formula executorie, dar pe care nu exista mentiunea ''irevocabila'' ickuta ickuta Buna seara, sunt in posesia unei sentinte definitive( in urma unui conflict de munca).Am solicitat investirea ei cu formula executorie,am primit-o dar nu se ... (vezi toată discuția)