Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie daca se adauga la pensie ca si venituri, depasirile de salariu, astfel daca am avut un salariu tarifar de 2000 lei in carnetul de munca dar am avut depasire pt ca am lucrat in acord, am lucrat de asemenea ore suplimentare si am realizat un salariu de 3500 lei, mi se adauga la pensie ca si realizari suplimentare? Am luat adeverinta de la societatea unde am lucrat si la Casa de Pensii mi s-a spus ca nu se tine cont de ea. As vrea sa va rog sa-mi spuneti daca este legal sa nu se considere acele depasiri pt ca mie mi s-a retinut CAS la brut. Este corect sa nu se tina cont si daca este corect si legal sa se tina cont de realizari, spuneti-mi va rog ce sa fac si baza legala! Multumesc frumos!
1. - Pe vremea aceea salariatilor nu li se retinea din salariu contributia pentru pensie (CAS) cu exceptia contributiei pentru pensie suplimentara (2-4%).
- Contributia era calculata la fondul total de salarii si era platita de angajator.
2. Din Normele de aplicare a Legii 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, aprobate prin HG 257/2011:
Anexa 15:
...
Nu sunt luate în calcul la stabilirea punctajului mediu anual întrucât nu au făcut parte din bază de calcul a pensiilor, conform legislației anterioare datei de 1 aprilie 2001:
• formele de retribuire în acord sau cu bucata, în regie ori după timp, pe bază de tarife sau cote procentuale;
...
• formele de retribuire pentru „orele suplimentare” realizate peste programul normal de lucru;
...
Depinde cum aveti adeverinta si tare as fi curios sa o vad. In orice caz, in principiu trebuie sa vi se ia in calcul toate veniturile care au facut parte din salariul brut (cam asa trebuia sa scie in adeverinta). In orice caz, fara a da in judecata Casa de Pensii nu se poate intrucat se aplica de la caz la caz. Eu am dat in judecata si am castigat ambele procese. Daca va intereseaza, va pot da amanunte.