avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Spatiu de productie Produse Cosmetice handmade 100% ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Spatiu de productie Produse Cosmetice handmade 100% naturale

Stiu ca la infiintare (sau deschidere punct de lucru, dupa caz), la Oficiul Registrul Comertului voi depune declaratia-tip pe propria raspundere care sa ateste indeplinirea conditiilor legale de functionare prevazute de legislatia speciala din domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului si protectiei muncii...

Am fost la dsv si dsp timis si nici care nu au stiu ce sa zica, spunand ca ei verifica doar produsul nu si spatiul de productie...

Intrebarea mea ramane care sunt acele conditii legale de functionare prevazute de legislatia speciala din domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului si protectiei muncii?



Va multumesc!
O zi cat mai buna!

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Cum se alcatuieste un pfa ioan_popescu_1967 ioan_popescu_1967 as dori sa deschid un pfa si nu stiu ce imi trebuieste pentru aceasta (vezi toată discuția)
Cine stie cat costa sa infiintezi o ii Mihalcea ion Mihalcea ion Vreau sa infiintez o intreprindere individuala,si vreau sa aflu de la dvs.ce acte imi trebuie,cui trebui sa ma adresez prima data,si cati bani ma va costa la ... (vezi toată discuția)