avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... a auzit cineva de cazier auto?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

a auzit cineva de cazier auto?

Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:40, 23 Mai 2009
Este prima oara cand aud despre asa ceva, din cate stiu eu exista doar cazier judiciar si fiscal ... :O
nu exista asa ceva, cred ca ati inteles gresit sau vi s-a comunicat gresit.
LAUAND a scris:

cazier auto

Probabil evidenta istoricului amenzilor/punctelor penalizare/accidentelor/suspendarilor existente in sistemul informatic al Politiei??
Poate reveniti cu amanunte.....sa ne lamurim si noi. Care a fost contestul in care ati aflat despre un asemenea cazier?:O
Exista asa ceva,in felul in care a scris Nucu.
Se pare ca peste putin timp acesta va conta privitor la RCA.Adica cei cu "cazier"vor avea o prima de asigurare mai mare.
In prezent stiu ca o societate de asigurari tine cont de acest lucru la momentul ofertarii(sigur,omul este crezut pe cuvant).
Cautand,am gasit chiar un model de cerere pt.eliberarea unui astfel de cazier,scrie "spre a-i servi la..." ce?

Alte discuții în legătură

Polita rca cu malus cole10 cole10 Buna ziua! Am nevoie de un sfat in privinta politelor RCA. Acum mai bine de 2 ani, in septembrie 2009 am avut un accident foarte usor, eu fiind vinovatul. ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in clasa malus daniel_am daniel_am Buna ziua si Hristos a-inviat! Va scriu cu o intrebare referitoare la o polita RCA si incadrarea acesteia intr-o anumit clasa de malus. Personal nu consider ... (vezi toată discuția)
art.66 din norma asf nr.23/2014 Laurentiu_29 Laurentiu_29 Buna ziua, Pana anul trecut am fost posesorul unui autoturism care l-am folosit din 2005 pana in octombrie 2015, pentru care am platit polita RCA constant si ... (vezi toată discuția)