Art 10.Ord.CSA 20/2008
(2) Asiguratorii RCA sunt obligati sa transmita catre baza de date CEDAM prin sistem informatic, utilizand un
mediu de comunicare electronica, toate informatiile privind incheierea asigurarii obligatorii RCA si data de
incetare a valabilitatii sau de reziliere a documentelor de asigurare, precum si informatii cu privire la daunele
inregistrate in baza politelor de asigurare RCA ca urmare a unor evenimente produse pe parcursul derularii
contractului de asigurare.
Art 21.
(7) Incepand cu data de 1 ianuarie 2010, in tarifarea asigurarilor RCA se va introduce sistemul bonus malus.
Criteriile de aplicare vor fi stabilite de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Bonus: pentru anii anteriori fara daune; Malus:pentru daune in anii anteriori[/i Sapand mai adanc , am gasit:
SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE SI INMATRICULARE A VEHICULELOR Cererile pentru cazier auto se depun la ghiseul biroului "Permise auto si examinari" in programul pentru primiri documente preschimbare.
Polita rca cu malus
cole10
Buna ziua!
Am nevoie de un sfat in privinta politelor RCA. Acum mai bine de 2 ani, in septembrie 2009 am avut un accident foarte usor, eu fiind vinovatul. ... (vezi toată discuția)