Detin un teren in jud. Gorj, pe un deal.
Mergand week-end-ul trecut pe-acolo (eu locuind in alt judet), am constatat cu stupoare ca a aparut un drum pe terenul meu... deja excavat, urmeaza pietrisul si asfaltul... Am aflat ca acolo va fi un drum agricol facut cu fonduri europene... Fiind vineri, la primarie sufla vantul printre cei 2-3 functionari care ma trimiteau la d-na Primar, care cine stie pe unde bantuia... am facut o cerere de incetare a lucrarilor pe proprietatea mea, si cam atat am putut face atunci. Am fost si la politie, dar nu am facut plangere, m-am gandit sa merg intai la un avocat. Mai pe seara m-a sunat primarita, lapte si miere. N-am putut in week-end sa merg la un avocat. Eu vreau despagubire in bani pentru tot terenul, chiar nu mai am ce sa fac cu el, e distrus 60%, dar pot sa cer orice suma? si cum sa fac sa smulg capul primaritei? Ceea ce a facut este ilegal, nu vreau s-o iert.
Pe unde sa merg?
danaa1
in urma cu cativa ani pe pamantul unui vecin s-a facut drum public ( nu betonat,nu asfaltat),pe unde pot trece masini,carute,oameni,etc. Acum la dupa 20 ani de ... (vezi toată discuția)