avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SC - Urziceni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SC - Urziceni

Este cineva din Urziceni care poate sa ma ajute sa imi fac o firma cu sediu social la dumnealui contracost?
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 23:51, 30 Septembrie 2014
contactati un avocat. Avocatii pot gazdui, pt o perioada de timp, un sediu social
exista pe site o sectiune special creata in care puteti solicita o oferta de pret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face dpdv legal Dirigu1234 Dirigu1234 Buna seara. O situatie mai delicata ... locuiesc pe o strada din judetul Ilfov ... vis-a-vis de mine , un \"dezvoltator \" a construit un imobil , pe care ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma danuttan danuttan Firma are asociat unic,nu a avut activitate niciodata (deci nu are datorii).Este suspendata pana in luna mai 2012.Nu mai are sediu social,deoarece apartamentul ... (vezi toată discuția)
Gazduire sediu social StrViorel StrViorel buna ziua vreau sa dechid un SRL si momentan nu am sediu social si din cate stiu un avocat poate gazdui sediul socilal al unei firme si acum vreau sa gasesc un ... (vezi toată discuția)