avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Lichidare firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Lichidare firma

Firma are asociat unic,nu a avut activitate niciodata (deci nu are datorii).Este suspendata pana in luna mai 2012.Nu mai are sediu social,deoarece apartamentul (contract de comodat) a fost vandut de proprietar.Rog propuneri firma si pret pentru lichidare.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:28, 25 Aprilie 2012
Puteti face dizolvare - lichidare voluntara si radiere. Costuri taxe legale aproximativ 600 lei.
Intrebarea e : Cine ma poate ajuta (rezolva) in acest sens si la ce pret?
Este impotriva regulamentului forumului sa facem trimitere la o persoana sau societate comerciala pentru a va ajuta. Noi, aici, oferim solutii, opinii, iar rezolvarea faptica este in sarcina dvs.
Va poate ajuta un avocat, un consilier juridic, un notar, o societate comerciala care face astfel de operatiuni ...
Multumim pentru intelegere.
Inteleg,dar nu am gasit nimic la pretul aratat de dv.
Pentru un eventual contact : [editat]

[editat - este interzisa postarea in forum a datelor de contact personale. Va multumesc]
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate levantica levantica Buna ziua, am si eu doua intrebari : 1. ce cheltuieli implica suspendarea activitatii unei societati comerciale? 2. ce cheltuieli implica inchiderea unei ... (vezi toată discuția)
Taxele de timbru loredana_itu loredana_itu buna ziua,as avea nevoie de ajutorul dvs,pt ca nu ma pricep.trebuie sa inchid firma unor prieteni ce au plecat de tot din romania(am procura totala),as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Radiere firma srl marchisovidiu marchisovidiu firma este fara activitate ,fara datorii ,asociat unic .Doresc sa o inchid,dar nu as vrea sa platesc pt.aceasta.Va rog sa-mi spuneti care este modalitatea de a ... (vezi toată discuția)