firma este fara activitate ,fara datorii ,asociat unic .Doresc sa o inchid,dar nu as vrea sa platesc pt.aceasta.Va rog sa-mi spuneti care este modalitatea de a scapa de firma fara cheltuieli .VA MULTUMESC!!!!
Puteti sa demarati in baza art. 235/Legea 31/1990 a societatilor comerciale dizolvare-radierea societatii fara lichidare dar e pe bani. Costurile se ridica la aproximativ 600 ron.( inclusiv cu redactarea hotararii de dizolvare). Gratis ar putea fi doar in situatia in care cesionati societatea unei persoane interesate care este de acord sa achite toate taxele ocazionate de acest demers. Dar asta este destul de greu de gasit.
Pe langa taxele de la ORC despre care vorbeste colegul "sad" va tebui sa apelati si la un expert contabil pentru a intocmi bilantul de lichidare. Nu stiu care sunt onorariile altor experti pentru un astfel de bilant, expertul cu care colaborez eu percepe un onorariu de 250 ron. (daca nu gasiti pe cineva cu un onorariu mai mic va pot ajuta cu expertul cu care colaborez eu).
Inchidere srl
ANCA-ELENA
buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)