avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... transformare garaj in spatiu comercial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

transformare garaj in spatiu comercial

Putem transforma garajul propriu in spatiu comercial dar pe persoana fizica? de la primarie ni s-a spus ca trebuie sa prezentam actele firmei. Noi vrem sa-l facem spatiu comercial si apoi sa-l inchiriem. Garajul este din caramida si este amplasat langa imobilul unde locuim deci pe terenul nostru.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:38, 29 Septembrie 2014
Aveti autorizatie de constructie pe el? Daca da, puteti sa il inchiriati direct, de pe persoana fizica unei societati comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot construi o casa pe un teren de 29 metri patrati in bucuresti? SimonAsparagus SimonAsparagus Am un teren in Bucuresti care are dimensiunea de 29 metri patrati. Pot sa construiesc o casa pe el? Adica o sufragerie jos la parter si un dormitor la un etaj ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui restaurant la parterul unui imobil, fara acordul celorlalti locatari adriana221 adriana221 Buna ziua, Am si eu nevoie de un sfat. Sunt proprietara unui apartament dintr-un imobil aflat in centrul istoric al orasului Brasov. La parter, chiar sub ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial Tarana Tarana In cadrul locuintei mele construita cu autorizazie ,doresc sa destinez anumite spatii pentru o activitate comerciala .La cine ma adresez si care este practica ... (vezi toată discuția)