avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spatiu comercial

In cadrul locuintei mele construita cu autorizazie ,doresc sa destinez anumite spatii pentru o activitate comerciala .La cine ma adresez si care este practica de urmat pentru a schimba destinatia constructiei.?
Cel mai recent răspuns: mediator_comeaga , utilizator 07:54, 17 Ianuarie 2014
Pentru schimbarea destinatiei unui spatiu de locuit in spatiu cu destinatie economica, aveti de indeplinit urmatoarea procedura:
- cerere tip (se obtine si se depune la Primarie)
- dovada detinerii in legalitate a spatiului (extras CF actualizat, contract de vanzare cumparare, autorizatie de construire si proces verbal de receptie a lucrarii)
- viza serviciului Urbanism
- tabel cu acordul vecinilor care sunt afectati (stanga, dreapta, fata)
- schita cu amplasarea in spatiu din care sa rezulte vecinatatile

Posibil ca, in functie de hotararile Consiliului Local din localitatea unde se afla imobilul sa fie necesare si alte documente (de exemplu, referitoare la parcare...), interesati-va la primarie.

De asemenea, pentru functionarea propriu-zisa, va trebui sa infiintati fie o societate comerciala, fie o II sau PFA si sa obtineti autorizatie de functionare tot de la Primarie. In acest caz mai este o lista lunga de acte si avize necesare, printre care cele de la mediu, de la directia sanitar-veterinara (in anumite cazuri), de la cea de sanatate publica, autorizatia de constructie pentru schimbare de destinatie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri schimbare destinatie din locuinta in spatiu comercial albaiuliaonline albaiuliaonline buna ziua,doresc sa construiesc un spatiu comercial 24 mp undeva la sat.in certificatul de urbanism pe langa avizele si acordurile cerute mi se mai cere si ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei cladirii din garaj in magazin KandyK KandyK Ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a schimba destinatia cladirii , si ce amenda pot lua pentru nerespectarea DT,ce a fost intocmita pt anexa garaj insa ... (vezi toată discuția)
Acte necesare schimbare destinatie spatiu URIAS URIAS Buna ziua, Subiectul prezentat de mine este urmatorul: vacinul mea si-a deschis un atelier reparatii Tv in anul 1995, eu fiind de acord cu acest atelier. De ... (vezi toată discuția)