avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Termen pt. refuzare factura
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Termen pt. refuzare factura

Buna ziua,

Care este termenul legal in care se poate refuza o factura?
S-a emis o factura in luna iunie, ce ne-a fost returnata dupa 3 luni, conditii in care noi am depus si situatiile financiare.
In contractul de lucrari nu este mentionat un termen de acceptare a facturilor, fiind doar termenul de confirmare a situatiilor de lucrari, adica maxim 10 zile.
Va rugam sa ma ajutati cu informatii in acest sens.
Ma gandesc sa le returnez factura, asa cum a fost intocmita, pt. ca ei nu au confirmat situatiile in timp util, iar factura a avut la baza situatia de lucrari.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lemontee , utilizator 08:21, 30 Septembrie 2014
Veti proceda in mod corect returnandu-le factura.
Si sa le fac o adresa in care sa le precizez ca, prin neconfirmarea situatiilor de plata in termenul mentionat in contract se considera acceptare tacita a acestora?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi nesemnate ContSters183043 ContSters183043 O factura expediata prin posta sau depusa la registratura unei primarii, daca nu a fost returnata intr-o luna am inteles ca este acceptata la plata. Imi poate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. societatea noastra a platit o factura de avans unui ... mirica.iulia mirica.iulia Buna ziua. Societatea noastra a platit o factura de avans unui antreprenor pentru o lucrare de investitie, acest avans fiind garantat cu o polita de asigurare ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii iulie 2010 raduallan raduallan Este vorba despre un contract pentru efectuarea unei lucrari intr-un apartament. Contractul a fost incheiat in data de 25 iunie 2010, data la care a fost ... (vezi toată discuția)