avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire dupa moartea mamei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire dupa moartea mamei

Buna ziua ,suntem 4 frati mama nostra s-a recasatorit .Inaintea casatoriei mama avea un apartament si in timpul casatoriei a dobandit o garsoniera mostenire dupa moartea unei verisoare si 6 locuri de vecii.Intrebarea este dupa moartea mamei ce drepturi avem noi ? Sotul aré dreptul la mostenire?

Alte discuții în legătură

Masa succesorala andrei15d andrei15d Dupa moartea tatalui meu, mama mea s-a recasatorit, a trait 6 ani cu noul ei sot iar de curand a decedat. As vrea sa va intreb, la succesiune, cum se vor ... (vezi toată discuția)
Mostenire AlexA00 AlexA00 Mama mea s-a recasatorit dupa moartea tatalui meu. Sotul mamei are vreun drept la mostenirea dobandita din timpul casatoriei cu tatal meu si la mostenirea ... (vezi toată discuția)
Mostenire maria201311 maria201311 Suntem 3 frati ,care dorim sa ne impartim averea ,tata fiind decedat si mama in viata.Ce modalitati exista rapide si ce costuri aproximative sunt intrucat ... (vezi toată discuția)