avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venituri suplimentare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venituri suplimentare

Buna ziua! as dori sa stiu si eu cu cat se impoziteaza veniturile obtinute in afara salariului de baza. Mentionez ca principalul contract il am ca profesor, la o scoala publica, si urmeaza sa semnez un contract cu o scoala particulara la care voi tine cursuri. Am aflat sumele nete cu care voi fii platita, dar cat la suta se va opri ca impozit? 16 % sau mai mult?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 17:02, 29 Septembrie 2014
Inteleg ca veti semna un contract de munca.
V-am postat un calculator salariu si veti obtine toate informatiile.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente intre norma venit si sistem real la pfa iricris iricris intrucat am un pfa nou cu obiect de activ.inchiriere biciclete pt.divertisment si urmeaza sa depun declaratiile la finante , nu stiu ce sa aleg, impozitare pe ... (vezi toată discuția)
Pfa - cod caen 6201 - facturare client non-ue 2016 RaduB123 RaduB123 Buna ziua, La momentul actual sunt PFA in sistem real(cod CAEN 6201). Ar urma sa inchei un contract de dezvoltare soft cu o firma din afara UE(Canada). Am ... (vezi toată discuția)
Impozitare bonuri de masa midadu midadu As vrea sa stiu cum se impoziteaza bonurile de masa.Suma aferenta acestora se aduna cu venitul brut din care se calculeaza 0,05% somaj, 10,5 % pensii si 5,5 % ... (vezi toată discuția)