avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1863 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Participare plata asigurare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Participare plata asigurare

O societate antreprenoare plateste o polita de asigurare pentru o lucrare, si se hotaraste ca si subatreprenorii sa participe la aceasta asigurare. Cum pot recupera banii de la subantreprenori daca societatea nu are ca obiect de activitate asigurari de buniri?
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2014
liliana05, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters294670 , utilizator 07:12, 12 Octombrie 2014
Buna ziua.
Prin refacturare.Pentru refacturare cheltuieli nu e nevoie sa aveti in statut obiectul de activitate respective
O zi buna
Adina Rus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva asigurare iancu marin iancu marin Am un contract de Leasing pt. auto si o polita de asigurare pt acest auto. Deoarece nu am platit la termen rata CASCO a fost introdusa in factura de leasig dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ridic si eu o problerma, mai mult pe partea de contabilitate, ... Renomia - SRBA Insurance Broker Renomia - SRBA Insurance Broker Buna ziua, Ridic si eu o problerma, mai mult pe partea de contabilitate, unde, in speta mea, s-au pronuntat fel de fel de consultanti fiscali. Pe scurt, ... (vezi toată discuția)
Contract comodat autoutilitara prest prest Buna ziua. O societate comerciala are contract de comodat pt.o autoutilitara. In aceasta situatie se pot deduce integral cheltuielile cu combusibilul si ... (vezi toată discuția)