avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Introducere teren extravilan in intravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Introducere teren extravilan in intravilan

Am cadastru si intabulare pt. un teren agricol realizat cu mai mult timp in urma. La momentul efectuarii cadastrului, terenul se afla in extravilan. Intre timp printr-o hotarare de consiliu de primarie acum terenul a devenit intravilan. Vreau sa vand acest teren dar mi s-a spus ca trebuie refacut cadastrul. Ce acte imi trebuiesc ca sa schimb destinatia juridica a terenului la oficiul de cadastru si daca acest lucru intra in atributia mea ca proprietar si ca vanzator.
Multumesc.
Luati legatura cu un expert cadastrist care se va ocupa de noul cadastru si intabulare , actul necesar fiind acea hotarare de consiliu dar si o adeverinta eliberata de primarie din care sa rezulte ca terenul dvs. a trecut in intravilan .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie si documentatie in domeniu carte funciara, cadastru mika201 mika201 Doresc sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a face o actualizare la cadastru pentru un teren agricol care , la momentul efectuarii cadastrului si a ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la extra la intravilan! drgs drgs Salutare, Se poate trece un teren de la extravilan la intravilan dupa cumparare? Dorim sa cumparam 500mp dintr-un teren extravilan de 4000mp pt a constui in ... (vezi toată discuția)
Trecere intravilan vladat0ru5 vladat0ru5 Detin 2,25 ha teren extravilan, iar mama 2 ha teren extravilan incluse intr-o suprafata mai mare,de cca 200 ha, pentru care exista o Hotarare de Consiliu Local ... (vezi toată discuția)