avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Legislatie si documentatie in domeniu Carte funciara, ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Legislatie si documentatie in domeniu Carte funciara, cadastru

Doresc sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a face o actualizare la cadastru pentru un teren agricol care , la momentul efectuarii cadastrului si a intabularii era in extravilan iar acum prin hatarare de consiliu de primarie a devenit intravilan agricol.
Aceasta schimbare de destinatie intra in atributiunea mea ca proprietar?

Daca vreau sa vand acest teren trebuie sa efectuez eu acest lucru la oficiul de cadastru?
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 18:27, 30 Septembrie 2014
Trebuie sa depuneti la ocpi copie dupa HCL si adeverinta ca suprafata dvs de teren face obiectul acelei hotarari.
Multumesc pt. raspuns.
Copia si adeverinta trebuiesc obtinute de la primarie, presupun.
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere teren extravilan in intravilan mika201 mika201 Am cadastru si intabulare pt. un teren agricol realizat cu mai mult timp in urma. La momentul efectuarii cadastrului, terenul se afla in extravilan. Intre timp ... (vezi toată discuția)
Trecere intravilan vladat0ru5 vladat0ru5 Detin 2,25 ha teren extravilan, iar mama 2 ha teren extravilan incluse intr-o suprafata mai mare,de cca 200 ha, pentru care exista o Hotarare de Consiliu Local ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am constatat ca un teren care în trecut figura va ... Prodan Prodan Bună ziua, am constatat ca un teren care în trecut figura va extravilan, în prezent, este trecut ca intravilan. Deoarece vreau sa vând acest teren unde ar ... (vezi toată discuția)