avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua,
Tatal meu are 60 de ani , iar in momentul actual este in concediu medical.As dori sa stiu daca se ia in calcul la pensionare acest concediu.Am inteles din anumite surse ,ca se pune dupa implinirea varstei de 65 de ani.Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:25, 30 Septembrie 2014
Perioada de concediu medical este stagiu de cotizare la pensie deoarece din ea se retine si se plateste contributia pentru pensie de 10,5%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca pentru pensie cmariav cmariav Buna ziua ! Din diverse alte raspunsuri , am inteles ca perioada concediului medical este stagiu de cotizare la pensie . Eu as dori sa stiu in plus, daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu are 33 de ani si 8 luni lucrati, din care ... Laurentiu19966 Laurentiu19966 Buna ziua, Tatal meu are 33 de ani si 8 luni lucrati, din care 17 in grupa 1, si 3 in grupa 2, si mai are 1 an si 4 luni armata, Este nascut pe data de ... (vezi toată discuția)
Pensii panzarumitica panzarumitica Potrivit legii 263 din 2010, stagiul minim de cotizare de 15 ani este obligatoriu pentru a beneficia de pensie din sistemul public de pensii. Daca din diferite ... (vezi toată discuția)