avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Refugiat, cum pot obtine pasaport?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Refugiat, cum pot obtine pasaport?

Vreau sa ma casatoresc cu un barbat iranian ,el este refugiat,a asteptat raspuns de la statul roman 5 luni daca va primi pasaport,acum ii spun ca nu primeste pasaport si il vor trimite inapoi in tara lui,ceea ce ii pune viata in pericol ,il vor omori daca ajunge in iran,el tot a spus asta politiei romane...dar degeaba. Ce pot sa fac?Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: mariapopa1975 , utilizator 21:20, 30 Septembrie 2014
Din pacate n-avem cum sa va ajutam concret. Nu poate dovedi pericolul in care spune ca s-ar afla daca va fi expulzat? Doar afirmatiile nu ajung.
Decizia de expulzare (sau returnare) are termen 10 zile de la data primirii in care poate fi contestata, poate n-ar fi rau sa cautati un avocat care sa il asiste.
singura motivatie este situatia politica din tara lui ,el nu este musulman

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Egiptean cerere azil politic - formalitati, drepturi, cetatenie romana wolfususro wolfususro Sunt un student la doctorat din Egipt. Dupa cum stiti acolo este un mic razboi. Doresc sa stiu urmatoarele intrebari: 1 Ce sanse am daca aplic pentru ... (vezi toată discuția)
De fiecare data cand intru in romania sau ies prin aeroport, ... adyfrandes adyfrandes De fiecare data cand intru in Romania sau ies prin aeroport, mi se verifica pasaportul si mi se spune ca sant o persoana de interes pentru SRI cum as putea sa ... (vezi toată discuția)
Reținerea documenteleor in canada !! ajutor !! GRoxana GRoxana Buna ziua , Am intrat ca refugiat in Canada împreuna cu soția și fiica mea in data de 17 .01.2019 , actele (pașaportul , buletinul ) ne au fost oprite de ... (vezi toată discuția)