avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Protectia consumatorului in fata institutiilor de stat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Protectia consumatorului in fata institutiilor de stat

am achizitionat prin intermediul unei licitatii o garsoniera de la ANAF ca urmare a executarii silite a unor locuinte de catre aceasta institutie, practic exista o relatie de consumator fata de aceasta institutie din punctul meu de vedere. Ca urmare a neregulilor constatate,am sesizat protectia consumatorilor care isi declina competenta pentru ca este o institutie de stat, este corect acest punct de vedere?
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2014
adjudecatorul, utilizator
Cel mai recent răspuns: adjudecatorul , utilizator 21:31, 30 Septembrie 2014
Este corect, legislatia protectiei consumatorilor reglementeaza
aspecte privind vânzarea produselor, inclusiv a celor executate la comandă, şi garanţiile asociate acestora, în vederea asigurării protecţiei consumatorului.

in relatia dintre consumator si vanzator, operator economic sau distribuitor de produse.
ANAF nu este in niciuna dintre categoriile enumerate mai sus.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme despagubire BRANDY_B BRANDY_B Buna ziua,as avea o intrebare:am achizitionat un produs care s-a deteriorat la prima purtare.L-am returnat,acesta a fost reparat,dar foarte urat,astfel ca am ... (vezi toată discuția)
Acordare garantie de catre producator smara_radu smara_radu Buna ziua, Reprezint o firma de productie publicitara: mai exact producem pe comanda reclame luminoase cu leduri (afisaje cu leduri, cruci de farmacie cu ... (vezi toată discuția)
Retur produs fara defect DiaD DiaD Clientul achizitioneaza un mobilier pe care il returneaza in urmatoarele 2 ore si solicita banii. Mentionez ca produsul este cel comandat, nu are niciun defect ... (vezi toată discuția)