Daca nu platesc taxa de timbru finala la iesirea din indiviziune si mi se cer cheltuieli de judecata pe car nu am de unde sa le platesc , creditorii put sa se indrepte asupra cotei mele indivize care ramine in indiviziune ?
Poate nu am fost foarte explicita : eu sunt reclamanta si am chemat la partaj judiciar un coproprietar. Judecatorul a calculat o taxa de timbru uriasa . Nu am de unde sa o platesc . In acest caz se ramine in indiviziune . Intrebarea este : paca piritul cere cheltuieli de judecata pe care nu am de unde sa le platesc , acesta poate sa se indrepte asupra cotei mele parte ? Cum sa o valorifice daca nu este partajul facut ?
Nu se stie unde, dar se stie cat, ca atare se poate calcula si se poate vinde la unul care vrea sa cumpere. Temeiul in drept este art. 817 (3) din noul cod de procedura civila.
Taxa de timbru
prietenulomului
Va rog sa-mi spuneti pentru ca nu mai inteleg nimic . Piritii au reventicat intreaga cladire , au evaluat provizoru la 20.000 ron si au platit aproximativ 1311 ... (vezi toată discuția)