avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna seara
deocamdata nu am primit nici o instiintare din partea executorului
azi am fost la tribunal am aflat cine este executorul am fost la dansul, si am discutat despre amanarea executarii silite
dosarul inca este la grefier la tribunal ,probabil ajunge la executor joi sau vineri in aceasta saptamana
executorul nu a fost de acord cu amanarea , a spus ca dansul nu poate face nimic
eu doresc doar o amanare a executarii,poare mai am o sansa sa vand casa
pot merge maine la tribunal pentru a depune aceasta cerere de amanare tinand cont ca inca nu am primit notificarea din partea executorului ?
ce taxe trebui platite pentru depunerea cererii ?
pot atasa cererii de amanare acte doveditoare ca locuim la adresa 7 persoane dintre care 3 copii minori si sa explic in cerere ca doresc aceasta amanare pentru vanzarea casei si achitarea datoriei ?
va multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: ELENA VASILE - Birou de Mediator , Mediator 19:36, 30 Septembrie 2014
Buna seara,

nu ati aratat care este obiectul dosarului care este la grefier?!

Daca este un dosar de incuviintare a executarii silite, o interventie a dvs. de regula este sortita esecului! Insa puteti incerca sa depuneti o adresa prin care sa arati instantei motivele care va determina sa solicitati respingerea incuviintarii executarii silite!

In cazul in care se admite cererea de incuviintare a executarii silite, aveti posibilitatea de a formula contestatie la executare, moment in care este recomandat sa apelati la serviciile unui avocat specializat!

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita chris4 chris4 Buna ziua cum se procedeaza pentru a depune o cerere da executare silita. -unde trebuie trimisa -ce trebuie sa contina cererea -daca se poate trimite prin ... (vezi toată discuția)
Contestatie poprire salariu si conturi adriancerbu adriancerbu Buna seara, In 2008 am luat un credit de nevoi personale de la o banca,timp de un an mi-am platit ratele. In 2009 am ramas fara loc de munca,nemaiputand sa ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silitã Dorisdi Dorisdi Buna ziua In anul 2008 am lua un credit de nevoi personale de la o banca. Am încetat sa mai achit ratele, iar in 29.11.2011 Tribunalul a încuviințarea ... (vezi toată discuția)