Buna ziua!
Spuneti-mi va rog, cum se procedeaza atunci cand vrei sa te reintorci in ccc? Am fost o perioada in CCC, am intrerupt CCC, mi-am reluat activitatea fara sa beneficiez de stimulent. ( Am optat pt 2 ani si mi-am reluat activitatea mai devreme de 1 an). Trebuie sa depun din nou dosar la primarie? Imi trebuie adeverinta de la AJPIS cu perioada in care am beneficiat de CCC? Sau se reia CCC doar cu decizia de suspendare CIM pe care o prezint la AJPIS fara sa mai depun dosar la primarie?
Mutumesc anticipat!
1. Plata indemnizatiei pentru CCC inceteaza numai in ziua urmatoare aceleia in care copilul implinste 2 ani.
2. - Daca dvs. ati reluat activitatea inainte de a implini copilul 2 ani atunci plata indemnizatiei pentru CCC se suspenda.
- In situatia in care doriti sa reintrati in CCC faceti iar cerere catre angajator de suspendare a contractului individual de munca (CIM) pentru a reintra in CCC.
- Cu o copie dupa decizia de suspendare a CIM va prezentati la Primarie (sau la AJPIS) si solicitati reluarea in plata a indemnizatiei pentru CCC (nu aveti nevoie de alte acte).