avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Medicul de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Medicul de familie

Buna ziua as dori sa stiu daca medicul de familie are dreptul sa perceapa taxa pentru o consultatie ,,spalatorie la ureche,, la copil de 6 ani, avand in vedere ca sotul meu este asigurat iar copilul este coasigurat, iar consultatie sa facut in timpul programului de munca si cu programare? Asteptam raspuns

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de concediu ... vasilica90 vasilica90 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de concediu medical pentru ingrijirea copilul bolnav ( copilul are 4 ani) daca eu lucrez de 8 ani la ... (vezi toată discuția)
Coasigurat - unde se depun actele, pot pastra acelasi medic de familie? irina_irina irina_irina Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema legata de calitatea de coasigurat. Situatia mea este urmatoarea: in momentul de fata eu nu lucrez, ... (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile si demersurile pentru a deveni coasigurat cas? virgil_xxl virgil_xxl Buna ziua. Am o mare nelamurire cu casa de asigurari de sanatate si am incercat sa ma informez prin telefon dar nici ei nu stiu exact... Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)