avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... nerespectare sentinta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

nerespectare sentinta

Pot sa fac cerere de chemare in judecata pentru ca nu a respectat sentinta data de catre tribunal? Am fost la un executor judecatoresc insa acesta mi-a spus ca nu are ce executa :O. Am primit prin instanta dreptul la autorizatia de functionare insa a trecut mai bine de 2 luni si primaria nu face nimic.
Eu cum sa actionez?! #-o
Cel mai recent răspuns: Meroiu Daniela , Avocat 20:47, 28 Mai 2009
Publicati dispozitivul sentintei civile si va vom sfatui .
Puteti transcrie dispozitivul sentintei .Adica ,, In numelel legii instanta dispune :.....Numai asa pot sa imi fac o parere .
admite actiunea in contencios administrativ formulata de catre reclamanta impotriva paratului primarul comunei
obliga pe parat sa-i solutioneze reclamantei cererea inregistrata sub nr. 986/23.07.2008 prin care a solicitat eliberaraea autorizatiei de functionare
obliga pe parat sa plateasca reclamantei cheltuieli de judecata
Instanta a obligat paratul sa va solutioneze cererea prin care ati solicitat autorizatia si atat .
In masura in care aceasta cerere nu a fost solutionta puteti formula o actiune separata prin care sa solicitati daune cominatoriii pe fiecare zi intarziere de la data ramanerii definitive si pana la momentul executarii de catre parat a sentintei .
"Actiune separata", in concluzie o alta chemare in judecata sau este o procedura diferita?
Multumesc pentru raspunsuri :thumbup:

Alte discuții în legătură

Sentinta ?! lilicrin lilicrin Aceasta este sentinta? L-a obligat pe primar sa imi dea autorizatia de functionare sau inteleg eu prost?! LA 03.03.2009 HOTÃRÃT ADMIS ÎN PARTE ACŢIUNEA ... (vezi toată discuția)
Introducere recurs? danaa1 danaa1 Am introdus actiune in contencios administrativ impotriva primariei pentru ca nu mi-a raspuns la petitie. Instanta mi-a dat castig de cauza si a obligat ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare de catre parat? danaa1 danaa1 Am introdus o actiune in contencios administrativ impotriva unei institutii publice ce nu mi-a dat raspuns la petitie, iar procesul l-am castigat. Pe ... (vezi toată discuția)