avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sentinta ?!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sentinta ?!

Aceasta este sentinta? L-a obligat pe primar sa imi dea autorizatia de functionare sau inteleg eu prost?!

LA 03.03.2009 HOTÃRÃT ADMIS ÎN PARTE ACŢIUNEA ÎN CONTENCIOS ADMINISTRATIV ªI ÎN CONSECINŢÃ: OBLIGÃ PE PÂRÂT SÃ-I SOLUŢIONEZE RECLAMANTEI CEREREA ÎNREGISTRATÃ SUB NR. 986/23.07.2008 PRIN CARE A SOLICITAT ELIBERAREA AUTORIZAŢIEI DE FUNCŢIONARE PENTRU IMOBILUL SITUAT ÎN iLIA, STR. LIBERTÃŢII, NR. 13 a, JUDEŢUL HUNEDOARA. RESPINGE ÎN REST CEREREA. OBLIGÃ PE PÂRÂT SÃ PLÃTEASCÃ RECLAMANTEI SUMA DE 4 LEI CHELTUIELI DE JUDECATÃ. CU DREPT DE RECURS ÎN TERMEN DE 15 ZILE DE LA COMUNICARE. PRONUNŢATÃ ÎN ªEDINŢÃ PUBLICÃ, AZI 3.03.2009.
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 19:10, 9 Martie 2009
Adica ati castigat dreptul de a astepta hotararea primarului. Ce vrea muschii lui. El poate sa va admita si sa va dea autorizatie, sau sa va respinga. Prin urmare daca va respinge cererea trebuie sa o luati de la capat si sa contestati iar decizia primarului. Multa bafta si SUCCES AVETI NEVOIE CAND E VORBA DE PRIMARUL PE CARE L-ATI VOTAT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare sentinta lilicrin lilicrin Pot sa fac cerere de chemare in judecata pentru ca nu a respectat sentinta data de catre tribunal? Am fost la un executor judecatoresc insa acesta mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare- va arata cam asa lilicrin lilicrin Cam asa arata raspunsul la intampinare ce il voi depune. Imi poate spune cineva daca este bine? S.C. L S.R.L. ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare de catre parat? danaa1 danaa1 Am introdus o actiune in contencios administrativ impotriva unei institutii publice ce nu mi-a dat raspuns la petitie, iar procesul l-am castigat. Pe ... (vezi toată discuția)