avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obtinere venituri fara suspendarea platii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obtinere venituri fara suspendarea platii indemnizatiei de crestere copil

Buna ziua,

Am citit legea nr. 126/2014 care aduce modificari OUG nr 111/2010 referitoare la indemnizatia CCC.
As putea sa-mi reiau activitatea de cadru asociat in regim de plata cu ora in cadrul invatamantului superior astfel incat plata indemnizatiei sa nu fie suspendata? Inteleg insa ca numarul orelor prestate trebuie sa nu depaseasca cuantumul de 3000 ron anual, practic ar trebui calculate sumele cuvenite lunar pt fiecare activitate in parte (curs sau seminar).

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:47, 17 Ianuarie 2015
Parerea mea este ca se poate cum spuneti dvs. dar sa asteptam sa apara si HG cu modificarea Normelor de aplicare a OUG 111/2010 (asa cum a fost ea modificata de Legea 126/2014) si acolo se va preciza exact despre ce este vorba.
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra!
Buna seara,

A aparut vreo modificare in HG cu modificarea Normelor de aplicare a OUG 111/2010 (asa cum a fost ea modificata de Legea 126/2014)?
Am primit un raspuns oficial din partea AJPIS in care mi se spunea ca pot presta ore care sa nu depaseasca cuantumul de 3000 ron anual astfel incat indemnizatia pt CCC sa nu fie anulata.

Multumesc!
Pana in prezent nu au aparut inca Normele de aplicare a OUG 111/2010.
1. Raspunsul primit de la AJPIS este conform prevederilor legale.

2. Pastrati raspunsul primit de la AJPIS pentru orice eventualitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului berescu_laura berescu_laura buna ziua!Am o interprindere individuala si sunt insarcinata..As vrea sa stiu daca trebuie sa imi suspend activitatea pentru a beneficia de alocatia de ... (vezi toată discuția)
Legea126/2014 jooana05 jooana05 Sunt in concediu pentru cresterea copilului incepand cu luna mai, incepand de la 1 iulie am revenit la serviciu cu contract de 4 luni ,jumatate de norma cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si compatibilitate obtinere venituri ca pfa CATIS CATIS Buna ziua, Am primit decizia de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului dar as vrea sa contest perioada de la care intru in plata. Am nevoie sa imi ... (vezi toată discuția)