avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire atestate auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire atestate auto

Buna seara,
In 2012 am avut permisul anulat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.Vreau sa stiu daca atestatele profesionale ( ADR,transport marfa si transport persoane)mai sunt valabile.Si daca mai sunt,care este procedura de redobandire a acestora.Mentionez ca am redobandit toate gradele detinute anterior de permis(B,C,E,D).
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 22:07, 2 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut permisul( gradele b,c,e) anulat,am obtinut altul nou(b,c,e). ... Costi 266 Costi 266 Am avut permisul( gradele b,c,e) anulat,am obtinut altul nou(b,c,e). Întrebarea mea este : atestatele cpc,adr, fiind încă valabile 2 ani,mai pot profesa? ... (vezi toată discuția)
Atestat profesional transport marfa corina78 corina78 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in lamurirea unei situatii pe care eu nu reusesc sa o inteleg: O persoana a avut permisul de conducere anulat. In 2012 a ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere anulat - redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pingitzer pingitzer Am permisul de conducere anulat cf art.87 al 1 din OUG nr.195/2002,(consum de bauturi alcoolice,0,87g/l la prima recoltare,0,72g/l la a doua recoltare). Stiu ... (vezi toată discuția)