avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Negatie service
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Negatie service

as dori sa ma ajutati cu un model de negatie, am un service de reparatii scule si trebuie sa dau o negatie ca nu mai poate fi reparata si trebuie inlocuita cu unul nou. produsele fiind aflate in garantie
Cred ca ar trebui sa fiti service autorizat pentru a emite negatia.

suntem, dar la inceput si inca nu cunostem toate formalitatile
Asa ar trebui sa arate:
Negatie de service

In urma testelor efectuate in service-ul autorizat............, s-a constatat ca produsul..........................este defect. Datorita interventiilor multiple se recomanda inlocuirea sau creditarea acestuia. Echipamentul ramane in service si urmeaza sa fie expediat la furnizorul ..........in vederea creditarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costurile aferente garantiilor pop_m pop_m Am urmatoarea dilema: eu vand niste produse electronice pe care le achizitionez de la un furnizor extern (tara din UE). Aceste produse le vand insotite de ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon mobil Myhai007 Myhai007 Buna ziua, Am trimis un telefon la garantie acesta neavand program publicu a trebuit sa il duc la firma X. Telefonul avea mai multe probleme: nu se auzea cand ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pe la mijlocul lunii octombrie 2023, am achiziționat ... raszvwann raszvwann Bună ziua! Pe la mijlocul lunii octombrie 2023, am achiziționat pe persoana juridica un telefon de pe site-ul evomag. După aproximativ o săptămână, am ... (vezi toată discuția)