avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordonanta presedintiala plasament copii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordonanta presedintiala plasament copii

Buna ziua ,in data de 19 sept an current ,dgasp cta a venit cu o ordonanta prezidentiala si a luat 5 copiii de la domiciliul parintilor ,3 fetite au fost duse intr-un centru de plasament in regim de urgenta iar 2 de 8 luni la un asistent maternal,
de atunci nu se mai stie nimic de copii ,eu in calitate de matusa am vrut sa-i vizitez la centru mi sa spus ca trebuie sa-i las sa se acomodeze acolo,,nu inteleg in loc sa-i lasi sa mentina legatura cu rudele ei ii indobitocesc intr-un system,as vrea sa-i pot lua in plasament dar de la directive nimeni nu-mi spune nimic ,cum pot afla ce a hotarat instant in acea ordonanta si ce se va intampla cu acesti copii

Alte discuții în legătură

Plasament familial minori MagdaRusu MagdaRusu Parintii mei au facut toate demersurile necesare pentru luarea in plasament a 2 minori cu varste de peste 10 ani. Exista grad 3 de rudenie intre acesti copii ... (vezi toată discuția)
Minori camy_jon camy_jon Buna ziua, Va povestesc o situatie reala si as vrea sa ma sfatuiti cum sa procedez pt a putea ajuta o batranica. 2 copii minori( fetita are 10 ani si ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori catre bunici live_maz live_maz am aflat despre o situatie si va cer si dvs ajutorul: parintii a 2 copii minori, dupa certuri, scandaluri, despartiri, etc, au hotarat sa se impace. in toata ... (vezi toată discuția)