avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate neintretinuta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate neintretinuta

In aproprierea casi mele se afla o proprietate privata- un teren- neintretinuta pe care vecinii arunca gunoaie, isi tin animalele si nimeni nu ingrijeste. Este un focar de infectie continuu,
va rog sa-mi spuneti cui ma pot adresa pentru rezolvarea acestei situatii?
Garda de mediu, primaria, domenii publice, reclamatii si sesizari si in ultimul rand, din pacate doar in ultimul rand, bunului lor simt...:rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Canisa ilegala, ce putem face daca propietarii nu deschid usa garzii de mediu Bogdan Alexandru I Bogdan Alexandru I Va rog daca ma puteti sfatui care sunt institutile abilitate din Judetul Ilfov pt. a reclama o canisa care cred ca este ilegala. Eu si vecini mei suntem ... (vezi toată discuția)
Terenul alaturat a devenit o groapa de gunoi.ce pot face? popovici.emma popovici.emma Buna ziua. Am o intrebare si as fi foarte recunoscatoare daca cineva m-ar ajuta cu un sfat. Am inceput o afacere in domeniul alimentatiei publice.Totul a fost ... (vezi toată discuția)
Gunoi pe o strada neasfaltata si pe trotuare, caini vagabonzi Patru gena Patru gena Buna ziua, Locuiesc pe o stada neasfaltata din sectorul 5. Sesizari la Primarie in vederea unor raspunsuri referitoare la asfaltare au fost facute la ... (vezi toată discuția)